8 maanden gesport met Joyce en wat een geweldige ervaring! Ze weet je op de juiste manier te triggeren en te motiveren. Super veel kennis over de te houden houding met sporten! Idem dito over de voeding. Geweldige persoonlijkheid als personal trainer! Als je twijfelt, gooi die twijfels weg ! Joyce helpt je met hetgeen je wilt behalen!

 

 

topper! gevarieerd trainen, aandacht, hulp Joyce doet het allemaal en met een glimlach.

 

Ik sport nu al best een tijdje bij Joyce en dat gaat super. Naast het hardlopen wilde ik meer aan kracht en stabiliteit werken. Joyce motiveert, is enthousiast en betrokken. Ze is geïnteresseerd niet alleen in je sportdoelen maar verbeteren van je eetpatroon en totale mindset. Dat gaat natuurlijk de ene keer beter dan de andere (kaaskoekjes blijven heel lekker ) Inmiddels ben ik zeker sterker geworden, heb ik mijn doelen bereikt en ben ik zelfs gemotiveerd om thuis ook een paar keer in de week oefeningen te doen. De trainingen zijn gevarieerd en steeds uitdagend op zoek naar de grens. Na de training ben ik eigenlijk altijd super tevreden.


Ik heb met ontzettend veel plezier samen met Joyce gesport. Ze heeft me geholpen het sporten weer op een leuke manier op te pakken. Altijd vrolijk en op een hele fijne manier motiverend: dat is Joyce!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Joyce is een positieve betrokken coach en heeft me geholpen bij het doorbreken en veranderen van mijn levensstijl. We trainen zowel buiten als binnen en dat is de perfecte combinatie voor mij!

 

Door de Super deskundige, betrokken begeleiding heb ik mijn doelen kunnen behalen en is mijn zelfvertrouwen gegroeid. Door te werken aan een sterke mindset lukt het me heel goed in balans te blijven. De begeleiding heeft me zo veel sterker gemaakt. Ik raad het iedereen aan. Niets dan lof.


Bijna een jaar geleden ben ik via een collega bij Joyce gekomen. Door het sporten bij Joyce ben ik fitter geworden. Dat is voor mij ook erg belangrijk vanwege mijn drukke bestaan. Daarnaast heb ik de weegschaal uit mijn leven verbannen. Ik stond soms 2 keer per dag op de weegschaal en dat demotiveerde mij enorm. Samen met Joyce werk ik nu aan een andere mindset als het gaat om gewicht. Joyce is enthousiast en belangstellend. Ik hoop nog lang met Joyce te trainen.

 

Joyce kwam in meerdere opzichten op het juiste moment in ons leven. Allereerst 1 op 1 getraind, daarna met duo training gestart. Altijd positief en vrolijk en daarnaast ontzettend veel kennis en de juiste manier weten om mensen te motiveren. Een fijne “stok achter de deur”. Al mooie resultaten behaald, dus voor nu even een “winterstop”, maar zeker weten dat we in het nieuwe jaar weer je professionele hulp zullen inschakelen. Top coach!

Debby & Helma

Te zwaar , beroerde conditie , te hoge BMI en in risico leeftijd aan het komen ( rond 50) , dat was voor mij reden om contact op te nemen met Joyce van de Fit Company. Met een goed en werkzaam trainingsprogramma van Joyce was ik in een paar maanden 13 kilo kwijt en ook mijn conditie is veel beter geworden. Vanwege een jarenlange knieblessure ( RPCP) had Joyce mijn training compleet daarop aangepast. De positieve input van Joyce en haar totale support maakt de sessies iets om steeds weer naar uit te kijken . Ik kan the fit company aan iedereen aanbevelen . Dit zou mij nooit gelukt zijn bij een sportschool met zelfstandige training!


 

Joyce is echt een topper! Ze is persoonlijk, weet waar ze het over heeft en wil je oprecht verder helpen. Het trainen met Joyce is altijd weer anders en de passie spat er vanaf! Echt een aanrader dus.

 

 Geweldig leuk met hulp van Joyce af te vallen en je conditie en kracht te verbeteren. Zij is enthousiast en geeft je op een positieve manier net dat ene zetje door te gaan. Bovendien veel plezier gehad! Echt een aanrader! Doen!

Top begeleiding en fijne communicatie! Het is fijn als iemand precies begrijpt wat voor doel je voor ogen hebt. Begeleiding, tips en advies precies waar het nodig is om doelen te kunnen behalen. 


When I met Joyce, I had spent the last 2 years desperately trying to get fit and find a better family / work / life balance. Everything I had tried seemed to either add more stress and frustration as I just couldn't find a good balance between allowing time for myself and everything else I had to do as a working mum. Through a combination of mindset training, dietary advice, personal training, tools to help keep me track and general amazing support, Joyce has helped me regain control, find a better balance in my life and tone up and get fitter at the same time! The mindset sessions have been very focussed on my specific needs, helping me break through bad habits and focus on a being the best version of myself. I really enjoy the personal training both in the studio and outside although it is 'no walk in the park!' My only wish is that I had turned to Joyce sooner. She is a great coach and I recommend her to anyone looking to work on any aspect of their mindset, health and fitness!

4 maanden geleden begon ik bij Joyce met sporten. Zij heeft mij al die tijd geholpen ookal had ik ups&downs. Ik kwam hier voor het sporten, maar kon ook mijn hart luchten over mijn eetpatroon. Joyce heeft mij geholpen met voedingsschema’s. Door verschillende artikelen te lezen die Joyce mij doorstuurde ben ik zo goed als van mijn eetbuien af en weet ik wat mijn schakelmomenten zijn en hoe ik daarmee kan omgaan. 
Joyce heeft mij laten zien dat ik sporten leuk kan vinden! Door haar sport ik nu 1x per week met haar en 2x per week zelfstandig. Ik kan super goed praten met Joyce en ik vind het altijd gezellig tijdens de trainingen! Joyce is een topper! 
Ik raad haar zeker aan als personal trainster!! 💪

Het was altijd gezellig met Joyce, ze heeft me er toe aangezet om te sporten en misschien om de opleiding zelf te beginnen die ze gedaan had. Altijd was het weer een uitdaging en werd ik tot het uiterste van mijn conditie/kracht gedreven! Het is zeker een aanrader om bij Joyce te komen sporten en voor een gezondere leefstijl te kiezen waar zij je zeker bij helpt! Aan het einde ben ik zeker tevreden met hoe ik ben geëvolueerd op zoon korte periode met alle dank aan Joyce!


Een recensie schrijven over The Fit Company, wat schrijf je dan?
Met woorden als sportief, geduldig, behulpzaam, persoonlijk, gedreven, enzovoorts doe je Joyce en medewerksters tekort. Het is veel meer dan die woorden, je moet het gewoon ervaren.
De small group training in combinatie met dagelijkse oefeningen en 1 x per week persoonlijke trainingen op een buitenlocatie was voor mij de perfecte manier om de knop om te zetten. Om mijn eetpatroon te doorbreken en aan te passen en om nog meer te gaan sporten. Hier de resultaten van 3 maanden The Fit Company.
- afname van het vetpercentage
- gaatjes bij moeten maken in mijn riemen
- PR gelopen op de halve marathon (Kustloop 2019 foto)
- nieuwe kleding moeten kopen
- lange trails door de Ardennen kunnen lopen
- tot slot nog een resultaat dat vele aan zal spreken, ik ben 14 kilo afgevallen.
Ook de nazorg is goed, je kan altijd contact opnemen met Joyce als je vragen hebt.

Kortom ik heb er enorm veel baat bij gehad.
Joyce en Sophie bedankt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Op zoek naar een coach/personal trainer om weer in sportritme te komen, met oefeningen die bij mij passen en voor wat voedingsadviezen, kwam ik bij The Fit Company terecht.
Nu 3 maand verder; ruim 4%vet minder, iets meer spiermassa. En een trainingsschema op maat en goede instructies rijker.
Coaching door Joyce is met een persoonlijke touch, gezellig, altijd positief, inspirerend.
En Joyce liet mij het goede zien van ik wat ik had bereikt en maakte mij bewust dat grote stappen echt niet de beste stappen zijn. Kleine stapjes zijn echt beter vol te houden.
Blij dat ik deze stap heb genomen.

 

Ik sport nu al best een tijdje bij Joyce en dat gaat super. Naast het hardlopen wilde ik meer aan kracht en stabiliteit werken. Joyce motiveert, is enthousiast en betrokken. Ze is geïnteresseerd niet alleen in je sportdoelen maar verbeteren van je eetpatroon en totale mindset. Dat gaat natuurlijk de ene keer beter dan de andere (kaaskoekjes blijven heel lekker ) Inmiddels ben ik zeker sterker geworden, heb ik mijn doelen bereikt en ben ik zelfs gemotiveerd om thuis ook een paar keer in de week oefeningen te doen. De trainingen zijn gevarieerd en steeds uitdagend op zoek naar de grens. Na de training ben ik eigenlijk altijd super tevreden.


Sanne Visser reviewed The Fit Company  5 star

October 2 at 3:21pm· 

 

In twee maanden tijd 10 kilo eraf. Dankzij de voedingsschema's en leuke trainingen van Joyce. Ik houd niet van sporten, maar de trainingen van Joyce vind ik oprecht leuk! Afwisseling, uitdaging en snel resultaat maakt dat ik altijd weer uitkijk naar een sessie. 

Eerste 3 maanden sessie afgerond met Joyce Nijsse van The Fit Company. Een heel mooi en vooral duurzaam resultaat behaald. Geen gekke dieeten met pillen, sapjes, geen koolhydraten etc maar bewuster met voeding omgaan en de reguliere sportactiviteiten aangevuld met krachttraining. Een hele prettige en persoonlijke begeleiding ervaren, een aanrader! Op naar de volgende periode! 💪🏻💪🏻

Pascalle Sevriens reviewed The Fit Company  5 star

October 31 at 9:44pm· 

 

 

Net verhuisd naar Middelburg en op zoek naar een manier om motivatie te krijgen voor sport kwam ik de website van Joyce, The Fit Company, tegen. 
Ik wilde graag een betere conditie, strakker worden en wat afvallen, maar bovenal gezond leven. Na een fijn en enthousiast intakegesprek heb ik besloten de gok te wagen en middels personal training van Joyce in mijn eigen gezondheid te investeren. En ik heb er geen spijt van! Joyce luistert goed naar je doelen en past de trainingen aan op jou niveau. Ze zoekt je grenzen, maar op een leuke manier. Elke training is anders en je leert veel om ook thuis zelf aan de slag te gaan. Joyce komt bij je thuis, dus je hoeft nergens naartoe. Naast het sporten ontvang je ook voedingsschema's (afgestemd op je wensen en allergieën), die je helpen om gezonder te eten. Daarnaast vinden er diverse metingen plaats, zodat je je voortgang blijft zien. Dit alles bij elkaar werkte voor mij al na twee weken zo motiverend dat ik zin had om te sporten! Nooit verwacht dat ik dat ooit zou zeggen. Nu twee maanden later sport ik zelfs thuis en ben ik heel wat centimeters kwijt. Ik ben een stuk fitter en sterker en zou het iedereen die ook maar een beetje twijfelt aanraden bij Joyce! Ik weet zeker dat je er geen spijt van krijgt en het is ook nog eens heel gezellig.
 Bedankt Joyce!!


Ik probeerde al jaren mijn gewicht omlaag te brengen maar dit lukte gewoon weg niet. Ook vind ik sporten leuk maar ook daarmee lukte het ook niet. Ik wilde afvallen en mij ook vooral fitter gaan voelen. Op internet kwam ik een bedrijf tegen die precies omschreef waar ik tegen aan liep...The Fit Company. Besloten om contact op te nemen en dat heeft heel erg goed uitgepakt! Met de hulp van The Fit Company lukt het me wel! Ik ben zo blij! Joyce heeft me heel goed geholpen met inzicht te krijgen in het functioneren van je lichaam, voeding en sporten. Voor mij was het vooral de calorieën van producten die me deden verbazen. Het belangrijkste wat ik geleerd heb is hoe je lichaam reageert op voeding en sporten. Ik heb mijn streefgewicht ondertussen (voor mn streefdatum) al bereikt en ik voel me echt veel fitter door het sporten en de trainingen!
Joyce heeft veel kennis en heeft mij heel erg gemotiveerd om door te zetten. Haar inzichten hebben mij echt goed geholpen! Ik kan iedereen die aan zijn/haar lichaam wil werken The Fit Company van harte aanbevelen! Dankjewel Joyce!
De afgelopen maanden heeft Joyce mij gecoacht. We hadden een uitgebreide intake en hebben realistische doelen gesteld. Mede dankzij haar positieve manier van coachen en oprechte interesse in mijn verhaal is het mij gelukt om flink af te vallen en fitter te worden. De sportsessies waren pittig, maar nooit vervelend. En dankzij de apps waar Joyce mee werkt kon ik thuis ook goed aan de slag met zowel voeding als beweging! Mijn doelen zijn ruimschoots behaald! En ik weet zeker dat ik dit kan vasthouden.
Ik raad iedereen die op zoek is naar een enthousiaste en positieve coach aan zeker eens contact op te nemen met Joyce!

Een personal trainer was iets wat ik graag wilde proberen aangezien ik te weinig beweging had, en veel ongezond at. De stap zetten was alleen erg moeilijk. Toen ik Joyce tegen kwam op internet heb ik de stap genomen. Na de eerste kennismaking had ik zeker geen spijt. Joyce is een lieve vrouw die het beste met je voor heeft. De informele sfeer zorgde ervoor dat ik mij altijd op mijn gemak voelde. De trainingen worden door Joyce persoonlijk voor je gemaakt wat heel fijn is. Ze kijkt echt naar hoe jij als persoon bent, wat je nodig hebt en wat je wilt bereiken. Zeker een aanrader!


Sinds 6 maanden train ik samen met Joyce. in 1 woord, geweldig. Waar ik mij bij start een uitgebluste moeder van een 1,5 jaar oud zoontje voelde, na de eerste trainingen en een aanpassing van mijn voedingspatroon, voelde ik mij fitter en merkte ik heel snel vooruitgang. Joyce biedt je een programma aan wat heel goed in te passen is in het hectische gezinsleven. Ik zie het als een moment voor mijzelf en kijk er elke week weer naar uit om samen met Joyce aan de slag te gaan. Dit naast de oefeningen die je heel makkelijk thuis kan doen. Een wijze les: Wees niet te streng voor jezelf. Ik merk dat ik daarmee de motivatie hoog hou. Na deze periode ga ik met een vriendin, die ook bij Joyce traint, een duotraject bij Joyce doen. Hoe gezellig is dat!!

Vlak na de jaarwisseling begon ik bij Joyce. Dit werd de zoveelste poging om mijn streefgewicht te halen zodat ik in aanmerking zou komen voor een operatie waar ik al 20 jaar naar uitkijk. Al zoveel pogingen gedaan en al zovaak (net) niet gehaald en weer een terugval maar nog nooit met een coach geprobeerd mijn doel te bereiken. Na 35 jaar tobben met mijn gewicht vond ik mezelf wel een deskundige en wist ik "natuurlijk" zelf wel hoe het allemaal moest. Bij de kennismaking merkte ik al dat Joyce mij dingen kon vertellen die ik nog niet wist en met een bijna wiskundige benadering heeft ze mijn route uitgestippeld. Daar ligt voor my de kracht van Joyce. Zij vindt bij elk type mens een manier om op zijn of haar manier binnen te komen. Voor mij zijn de belangrijkste dingen: kunde, inlevingsvermogen en humor. De wekelijkse trainingen waren iets om naar uit te kijken, verbindingspunten in de weg die ik (natuurlijk ook buitenom de trainingen bij Joyce) moest gaan. Elke keer vond ik een stukje erkenning en nieuwe motivatie bij Joyce. Na 9 maanden was het zover. 34 kg lichter en een operatiedatum op zak. Nu een maand verder en ik ben geopereerd.
De laatste keer dat ik Joyce zag voordat ik geopereerd werd en dus onder mijn streefgewicht dook hebben we lang zitten praten, onder andere over een na traject, wat ik zeker bij haar ga doen. Een van de dingen die ze zei was: "je gaat mij nu ECHT niet de credit geven voor wat je bereikt hebt, dat heb je helemaal zelf gedaan." Dit is de enige opmerking van Joyce in al die maanden waarmee ik het NIET eens was.