ReShape premium

 

Dit traject is voor gedreven mannen en vrouwen die het beste uit zichzelf én het leven willen halen. 

Samen kijken we waar JIJ behoefte aan hebt. Balans staat hierin centraal. Ik geloof dat een krachtige mindset zorgt voor een krachtig lichaam en vica versa.

Enerzijds gaan we werken aan een krachtig lichaam door evidence based te trainen en een geoptimaliseerde voedingspatroon aan te meten die past bij jouw (sociale) leven. 

 Anderzijds werken we aan een krachtige mindset die deze (gedrags)veranderingen mogelijk maakt. Niet alleen op het gebied van voeding en beweging, maar ook op andere gebieden waarin jij vastloopt. Denk aan stress-management, niet werkbare patronen en overtuigingen verbannen en nieuwe gewenste gewoontes succesvol aanleren. 

 

 Met dit traject krijg jij een spiegel voorgehouden en praktische tools aangereikt zodat jij meer energie gaat ervaren, gaat genieten van een gezond en fit lichaam en beter gefocust kan zijn op de dingen en mensen die er echt toe doen voor jou.

 ReShape basis

 

 Dit traject is geschikt voor mannen en vrouwen die hun lichaamscompositie willen verbeteren op een evidence- based manier en daarbij professioneel gecoacht willen worden door een personal trainer.

 Je krijgt een voedingsschema en trainingsschema op maat die past bij jouw persoonlijke voorkeuren en jouw (sociale) leven.

 Jij bepaalt hoe vaak jij wilt trainen.  Maandelijks wordt jouw progressie nauwkeurig bijgehouden en programma-updates uitgevoerd om maximaal resultaat te garanderen. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Stronger together

 

Een all-inclusive small group programma. Waarbij we aan de slag gaan met jouw fysieke doelen door 2 x per week te trainen in een groep van 6 personen. In een luxe PT-studio of heerlijk in de natuur.

Maar we gaan ook aan de slag met jouw mindset! 1 x de maand wordt er een interessante workshop georganiseerd op het gebied van voeding, training en mindset.

6 maanden lang blijf je geïnspireerd en gemotiveerd door de super toffe opdrachten die we gaan doen en door het leren met en van elkaar.  Ondertussen doe je waardevolle connecties op met andere like-minded mense

 Transform your life VIP

De transform your life VIP dag is voor de toegewijde persoon die een flinke powerboost wilt hebben. Deze dag staat helemaal in het teken van jou. We werken intensief in een exclusieve setting aan jouw doelstellingen op het gebied van voeding, training, persoonlijke groei en mindset. 

 We gaan erg de diepte in waar je nu staat en waarom hetgeen jij graag wilt bereiken nog niet is gelukt. Wat zijn jouw niet werkbare patronen en overtuigingen? Hoe zetten wij deze om in positieve gewoontes, voor een duurzaam resultaat. 

 Aan het einde van de dag heb jij helder voor ogen welke acties jij moet ondernemen om tot het gewenste resultaat te komen. Je krijgt een 

persoonlijk transformatieplan met concrete stappen die gaan leiden tot jouw succes op het gebied van voeding, training en mindset.  Je krijgt praktische tools mee hoe je deze acties daadwerkelijk gaat uitvoeren. 

 Na deze dag plannen wij twee online/offline coachsessies in om jouw succes te verzilveren.

 

 
Minimale afname van een traject is 3 maanden. Daarna is het maandelijks te verlengen. 

Een intake wordt niet in rekening gebracht als er een traject wordt afgenomen.