Online Coaching

Training

Leer evidenced-based te trainen met een trainingsschema op maat. Op basis van jouw doelen, voorkeuren en mogelijkheden train jij resultaatgericht met plezier. 

 

Progressie

Wat jouw doel ook is, wij brengen jouw progressie in kaart. zodat we stil kunnen staan bij jouw successen en deze kunnen vieren. 

Mindset 

Leer alles over de werking van het brein en hoe je deze kennis kan inzetten naar blijvend succes. Een sterke mindset helpt je in alle vlakken van jouw leven waarin jij wilt groeien.

Opdrachten 

 Aan de hand van persoonlijke verdiepingsopdrachten, waarborgen wij de focus en leggen we een sterke fundering in jouw transformatieproces voor een duurzaam resultaat. 

Voeding 

Leer hoe je voeding voor je kan laten werken. Een gezonde relatie met eten is wat binnen mijn coaching erg belangrijk is. Ik leer hoe je lekker in je vel en mind komt zonder diëten en verboden voeding.

Coaching 

Via jouw favoriete middel (telefonisch, mail of video-calls) wordt jij intensief gecoacht. Er wordt met compassie een spiegel voorgehouden en er is alle ruimte om te bespreken waar je tegenaan loopt.